Skip to content

Case Study: Haxby ~ North Yorkshire

The Project:

A welcome change and a job right on our doorstep in Haxby, North Yorkshire. The Jaggers had a contemporary bungalow with a clean modern look and wanted to make the most of their outdoor space to relax in.

Their terrace was the perfect outdoor space but a pergola would add the ability to enjoy it during different weather conditions and times of year. Their main concern was that any pergola would be in keeping with the overall architecture of their property. I proposed a solution of a wall mounted Vista pergola with an Anthracite frame to match the window and door surrounds of the bungalow and a lovely cream for the roof louvres to match the colour of the bungalow walls.

The end result was a pergola that blended perfectly with the existing architecture and provided a stunning area to relax this summer. Result – a customer blown away by just how much a pergola can transform outdoor spaces!

Client Testimonial: A Stunning Outdoor Extension to our Home

“What a stunning out door extension to our contemporary bungalow. It sits perfectly attached and gives us an extra room providing shade from the sun and shelter from the rain. Our outdoor dining room is perfect, and now we have a fabulous pergola! Charlie and his team have created a beautiful space for us and we love it! Best wishes for the year ahead.”

Mr & Mrs J ~ Haxby

September 2020

5/5